Ik werk graag vanuit persoonlijke coaching en zet samen met ouders de stappen naar meer en betere slaap.

Ik werk graag vanuit persoonlijke coaching en zet samen met ouders de stappen naar meer en betere slaap.

Ik ben Stefanie van Stipdonk en ben sinds feb ’21 Kinderslaapcoach & Onrustdeskundige bij Let’s Sleep, waarbij ik kinderen mag helpen over heel Nederland.

Ik werk graag vanuit persoonlijke coaching en zet samen met ouders de stappen naar meer en betere slaap. Dat gevoel voor ouders dat er altijd iemand is die meedenkt, vooral als je moe bent en het maken van keuzes even moeilijk is. Ik kijk samen met ouders wat er nodig en welke slaappatroon passend is. Dit alles op een liefdevolle manier, waarbij we de wensen en mogelijkheden van ouders meenemen in de aanpak.

Het is mijn passie en missie om kinderen en ouders te mogen helpen. Daarom heb ik een dubbele baan en ben ik ook werkzaam in het basisonderwijs. Eerst als leerkracht, nu als intern begeleider om kinderen en ouders te helpen wanneer de ontwikkeling wat moeilijker gaat. Niets mooier dan een gelukkig kind!

Volgende lezen

Ik weet hoe het is als jouw kindje niet goed slaapt en jij daardoor ook niet.
De afgelopen jaren heb ik al vele gezinnen en kindjes mogen begeleiden richting meer rust en slaap.