De afgelopen jaren heb ik al vele gezinnen en kindjes mogen begeleiden richting meer rust en slaap.

De afgelopen jaren heb ik al vele gezinnen en kindjes mogen begeleiden richting meer rust en slaap.

Ik ben (holistisch) kinderslaapcoach en sinds 2021 heb ik mijn eigen praktijk Studio Uil. Binnen mijn praktijk bied ik slaapconsulten aan maar geef ik ook masterclasses en cursussen. De afgelopen jaren heb ik al vele gezinnen en kindjes mogen begeleiden richting meer rust en slaap. Slapen is zo veel meer dan alleen de ogen sluiten en naar dromeland vertrekken. Slapen hangt met veel factoren samen en daarom kijk ik holistisch. Samen met jullie werken we op een liefdevolle en responsieve manier toe naar meer rust en betere slaap voor het hele gezin.

Naast de slaap coaching voor gezinnen geef ik ook slaapadvies binnen de kinderopvangbranche aan pedagogisch medewerkers, en geef ik samen met mijn businesspartner cursussen over slaap en coaching aan kinderopvangorganisaties en gastouderbureaus.

Het komend jaar specialiseer ik mij verder in hoog sensitieve kinderen (opleiding van Esther Bergsma). Een onderwerp dat ik interessant vind, aangezien ik zelf hoog sensitief ben en mijn zoontje ook. Hoog sensitiviteit kan ook zeker zijn weerslag hebben op het slapen en het moeder/ouderschap.

Volgende lezen

Ik werk graag vanuit persoonlijke coaching en zet samen met ouders de stappen naar meer en betere slaap.
Ook zo’n zin om de gebroken nachten en het wallen kweken te ruilen?