Slaap lekker

Goed slapen is belangrijk voor je baby, maar vaak ook een uitdaging in het drukke leven van ouders. PIKO garandeert je het meest slaapverwekkende product voor je baby, waar je ook bent: in de wieg, in de box, op een bed, zachte ondergrond, bij opa/oma, op visite of op vakantie.

Want het is bewezen dat overal en altijd dezelfde, kalmerende omgeving en slaapliedje je kindje helpen gemakkelijker te slapen. 

PIKO Cocon

Dempt 95% van het licht, beschermt tegen UV en biedt je baby een kalmerende, vertrouwde slaapomgeving. Terwijl jij je kindje gewoon kunt blijven zien, ook als de cocon gesloten is.

Aanbevolen door VeiligheidNL. Voldoet aan veiligheidseisen NEN-EN1130:2019 en NEN-EN 16890.

PIKO Droombox

De Droombox met huildetectie speelt vertrouwde slaapliedjes als je kindje huilt. Zo slaapt je kleintje sneller en langer. Inclusief handig nachtlampje met dimmer en timer.

Slaapgeluiden zijn roze ruis (baarmoeder, golven), bruine ruis (wind die waait), witte ruis (stofzuiger), natuur en piano slaapliedjes. Maar je kunt ook muziek uploaden of je eigen stem opnemen.

PIKO Matras

  • Het matras met opstaande randen is vooral handig als je de PIKO veel gebruikt op plaatsen waar geen zachte ondergrond als slaapplaats voorhanden is
  • De matras is gemaakt van koud schuim met een open celstructuur. Dit betekent dat het matras goed ventileert, zeer veerkrachtig is, goed vocht afvoerend/-regulerend is, een lange levensduur heeft en een hoog comfort kent
  • Deze matras past zowel bij de kleine als bij de grote maat van de PIKO, is allergeen- vrij en voldoet aan de NEN-EN 16890 veiligheidsnorm. Aanbevolen door VeiligheidNL.

Gemakkelijker je baby laten slapen in je drukke leven?

Rust, regelmaat en ritme zijn cruciaal. Daarom bedacht ik de PIKO: altijd dezelfde, slaapverwekkende plek en slaaprituaal helpen je kindje beter slapen.

Francien Mels
Moeder van vier, gecertificeerd slaapcoach, TU Eindhoven, ex-Philips en bedenker/founder PIKO

POD

De Droombox met huildetectie speelt automatisch vertrouwde slaapliedjes als je kindje huilt.

Slaapgeluiden zijn roze ruis (baarmoeder, golven), bruine ruis (wind die waait), witte ruis (stofzuiger), natuur en piano slaapliedjes. Maar je kunt ook muziek uploaden of je eigen stem opnemen.

Het gedempte licht van de POD kun je als zaklampje gebruiken. Op die manier kun je ’s-nachts genoeg zien waar het nodig is, maar houd je het ook rustig. Er hoeft dus géén groot licht aan waardoor iedereen helemaal wakker wordt. Uiteraard kun je het ook als nachtlampje gebruiken. Inclusief dimmer en timer.

Open en dicht

De PIKO kun je open en dicht doen.

Before

After

Slepen

PIKO APP

Je kunt de POD helemaal naar wens instellen en syncen via de App

Met een logboek functie om de slaapjes gemakkelijk bij te houden (huilen wordt automatisch gesynct).

Met de advies knop krijg je per levensfase van de baby slaaptips en advies van een slaapcoach.

Inclusief handleiding met instructies en diverse handige video's.

KOOP

Mama's over PIKO en gemakkelijker je kindje in slaap laten vallen.

Benieuwd hoe anderen de PIKO ervaren? We hebben het ze gevraagd.

“Ik ging er lekker naast slapen op bed"

Charlotte, moeder van twee

“Waar ik ook ben, mijn zoontje kan overal slapen”

Loraly, moeder van twee

"Een heel fijn plekje voor geborgenheid en slaapritme"

Juliette, moeder van een zoontje

Google Reviews

Video