Holistisch kijken is wat mij triggert

Holistisch kijken is wat mij triggert

Ik ben Geerte Heitkönig – Steverink, moeder van twee kids. Door fysieke omstandigheden kan ik mijn werk als fysiotherapeute niet meer volledig uitvoeren, tegelijkertijd was dat ook een kans om mijn stille droom werkelijkheid te laten worden: Kinderslaapcoach. Deze droom is ontstaan na de geboorte van onze oudste.

Als ‘nieuwe’ moeder was ik erg onzeker: Doe ik het wel goed; drinkt ze wel genoeg; groeit ze wel genoeg; wanneer moet ze slapen; slaapt ze wel genoeg? Toen maar een babyconsulent in de arm genomen, dat gaf al veel meer rust. Bij onze tweede ging het allemaal anders. Na een heftige bevalling met alle toeters en bellen volgde een zware tijd. Hij was een huilbaby en ik had een postpartum depressie. Alle nachten waren een drama. Onze zoon is zelfs twee keer opgenomen in het ziekenhuis omdat hij gewoon niet meer wilde drinken. Alles behalve een roze wolk. We probeerden van alles maar niets hielp voldoende.

Toen dacht ik: Dit moet anders kunnen.

Het is fijn dat je iemand hebt die je om hulp kunt vragen en je de juiste weg kan wijzen.

Coachen

Het coachen deed ik al als fysiotherapeute en dat werd steeds meer door de jaren heen. Mensen begeleiden naar voor hen de juiste weg. Voor iedereen is de weg anders, je moet per persoon bekijken hoe je het beste kunt helpen. Daarin creatief zijn vind ik leuk en een uitdaging. Zo ook met kinderen. Ieder kind is anders. Niet voor ieder kind werkt dezelfde aanpak. Daarom ook de keus om Droomritmecoach® te worden. Holistisch kijken is wat mij triggert. Ieder persoon als individu bekijken en daar een juiste oplossing voor zoeken. Ik werk ook graag naar preventie. Beter grote problemen voor zijn dan ‘genezen’. Ik help jullie graag met alle liefde.

Liefs Geerte

Volgende lezen

Veiligheid op 1 bij productontwikkeling
Als ervaringsdeskundige weet ik wat onrust met jou en je kindje doet.