De magie van kraamcadeaus

De magie van kraamcadeaus

Een kraamcadeau geven is iets bijzonders. Het gaat niet alleen om het materiële geschenk zelf, maar ook om de warmte, liefde en zorg die het vertegenwoordigt. 

Als je een orgineel kraamcadeau wilt geven waar ouders blij mee zijn én waarmee je de baby een goede start geeft, overweeg dan de PIKO. In deze blog vertel ik in het kort wat je ouders én baby geeft met de PIKO als kraamcadeau. 

De essentie van PIKO

PIKO is meer dan alleen een merk; het is een totaaloplossing voor ouders én baby voor een goede slaapbasis - en daarmee een cadeautje voor het leven.

Hoe dan?

Om lekker te kunnen slapen hebben baby's rust en regelmaat nodig. Dat klinkt ouderwets, maar het is gewoon waar. Tegelijkertijd hebben ouders vaak best een druk leven, waarin ze hun thuis combineren met werk en het sociale leven.

De PIKO zorgt voor rust en regelmaat voor de baby: met de PIKO heeft een kleintje altijd, waar je ook bent eenzelfde vertrouwde slaapplek. En tegelijktertijd zijn ouders niet aan huis gekluisterd, maar krijgen ze met de PIKO flexibiliteit. 

Het perfecte cadeau

Wist je dat slaap voor een baby minstens zo belangrijk is als voeding? Een baby die uitgerust is, heeft ook de energie om te drinken. Want drinken kost echt energie! Bovendien groeit je kindje tijdens de slaap en ontwikkelt zijn brein.

Als gecertificeerd slaapcoach én als moeder van vier kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om lekker te slapen. Als iedereen goed geslapen heeft gaat alles gewoon beter. Bovendien geef je je kindje met een goede slaapbasis een cadeautje voor het leven.

De PIKO helpt hierbij. Het is speciaal ontwikkeld om rust en regelmaat te creëren in je gewone leven. Zodat je kunt genieten van die brede lach als je baby wakker wordt. Want deze periode is zo speciaal, maar ook zo voorbij. Zonde om dit voorbij te laten gaan terwijl het ook echt anders kan.

Goed slapen is dus de basis voor een gezonde en blije baby én natuurlijk ook fijn voor de ouders. 

En voor alle vrienden/familie/opa's/oma's: met de PIKO kan het jonge gezin ook makkelijk een keer bij jullie op bezoek komen.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een berichtje, je krijgt altijd antwoord.

Slaap lekker, Francien (slaapcoach en founder PIKO)

Volgende lezen

Je baby laten slapen in de auto
Hoeveel slaap heeft een baby nodig?